beats by dre cheap

Cannavaro se oprostio od Reala

http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2009/4/30/1241114766534/Fabio-Cannavaro-001.jpg
                     Hvala njemu na odlicnim partijama sto je pruzao u dresu Reala.

U oproštajnoj utakmici je bilo jako uzbudljivo. I opet kažem hvala svima. Uvijek sam se dobro osjećao i bio podržavan u Madridu...

Nakon tri godine igranja u Real Madridu, Fabio Cannavaro se vraća u rodnu Italiju u Juventus. "Nije lagano igrati u Španiji posebno za Real Madrid, kada od vas svako očekuje najbolja izdanja i samo pobjede. Osvojio sam dvije lige i jedan Super kup i jako sam zadovoljan sa mojim uspjehom. Igrao sam u mnogom klubovima u Italiji ali Real je poseban, jedino mi je žao što smo se sinoć porazom oprostili od svojih navijača. Jedan kolega mi je rekao  "žao mi je za utakmicu što smo je izgubili". Naša prelomna utakmica je bila protiv Barcelona kada smo izgubili sve šanse za naslov.

Sve moje kolege su sjajni ljudi, Pepe, Raul su samo neki koje bi svaki igrač želio da ima za kolegu. Sve što sam mogao da pružim u svom profesionalnom nogometu pružio sam igrama u Realu, i sada želim da pozdravim sve navijače Reala i poželim im srežu bez mene." Hvala Cannavaro za sve što si pružio Realu u svojoj karijeri i sretno u Juventusu.

Robinho 10 - REAL MADRID
http://robinhorealmadrid.blogger.ba
25/05/2009 11:58